Imię: Lana Nazwisko: Simmons Wiek: 20 lat Kierunek: Psychologia
BFF: Cat, Poppy, April
Partner/ka: Olivier
Wysłany: 2010-02-06, 17:25 Victoria's Secret
Nesta Hamilton [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-07, 12:25
Nesta obudziła się z przeczuciem, że czegoś jej brakuje. Mleko w lodówce było, kwiatki podlała wczoraj, żakiet był wyprasowany... Kiedy jednak przerzucała pranie, zauważyła, że jej ulubione majtki się rozwaliły!
Musiała więc jak najszybciej uzupełnić braki i udała się do swojego ulubionego sklepu z bielizną.
Zastanawiała się właśnie nad kupnem wyszczuplającego gorsetu, oczywiście nie był jej potrzebny, po prostu seksownie wyglądał, kiedy zauważyła znajomą twarz. Zakradła się cichutko na palcach w kierunku dziewczyny i gdy upewniła się, że to rzeczywiście ona, uśmiech rozświetlił jej buzię.
- Julia! - krzyknęła wesoło.
Julia Parker [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-07, 12:30
Dziewczyna właśnie przeglądała stringi, oczywiście w kolorze czerwonym, gdyż kiedyś, kiedy przebierała się przy koleżankach usłyszała szczerą opinię - lepiej Ci w czerwonych stringach. Julia oczywiście przyjęła radę do serca i teraz właśnie poszukiwała czegoś takiego. Zmrużyła oczy i tak trzymała je w dłoni, gdy ktoś coś do niej krzyknął. A przynajmniej jej się tak wydawało. Odwróciła się na pięcie i ujrzała Nestę. Uśmiechnęła się szeroko i mocno uściskała przyjaciółkę. Kiedy już od siebie się oderwały, Julia pokręciła z niedowierzaniem głową.
- Ty i takie wczesne wstawanie? Chyba mam źle ustawiony zegarek - Zaśmiała się dźwięcznie, odkładając stringi z powrotem na wieszak.
- Czego tutaj szukasz? Tobie też zabrakło bielizny? - Zapytała, krzyżując ramiona na klatce piersiowej.
Wysłany: 2010-02-07, 12:46
- Pralka chyba mnie nie lubi, bo rozwaliła mi moje ulubione majtki - wygięła usta w podkówkę i zmarszczyła nosek. Tak, z całą pewnością to była klątwa! W domu w Brighton raz wpadła do jednej kiedy była mała, potem już nigdy nie dotknęła się do żadnej. Niestety skoro chciała mieszkać sama, to musiała też nauczyć się prać... Ale po dzisiejszym dniu chyba będzie oszczędzała na pralnie na mieście. - Musiałam więc szybko działać, w końcu nigdy nie wiadomo na kogo się trafi - puściła jej perskie oko.
//sorka, musiałam się ogarnąć^^''
Julia Parker [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-07, 12:49
- Oj, biedna. Tyle przeżyć. Ja akurat postanowiłam zakupić bieliznę, gdyż znajome poradziły mi, że w czerwonych stringach będę wyglądać jeszcze seksowniej - Westchnęła rozbawiona, wskazując głową na powieszoną już bieliznę. Pociągnęła przyjaciółkę w kierunku gorsetów i zaczęła je przeglądać. Nigdy takiego nie miała, a kiedyś przecież musi być ten pierwszy raz. Zerknęła kątem oka na Nestę i zaśmiała się promiennie.
- Dokładnie - Skinęła głową.
Wysłany: 2010-02-07, 12:55
- Kiedy facet widzi na dziewczynie czerwoną bieliznę to od razu sądzi, że jest dobra w łóżku - powiedziała tonem znawczyni. A przynajmniej tak mówił jej brat, a on był jak pies na laski.
- Nadal nie jestem pewna czy go wziąć - powiedziała, przykładając jeszcze raz do ciała koronkowy gorset. Niby prezentował się ładnie, ale czy na pewno był jej potrzebny?
Julia Parker [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-07, 12:59
- No i właśnie o to chodzi - Powiedziała, a na jej twarzy zakwitł uroczy uśmieszek. Podeszła jeszcze raz do wieszaka, na którym mieściły się stringi i zdjęła je. Wróciła do Nesty i przyłożyła do ciała bieliznę. Spojrzala na koronkowy gorset, który "przymierzała" przyjaciółka.
- Może Ci się sprzyda kiedyś, albo po prostu spraw taki prezent mamie. Twój tatuś będzie miał radochę - Powiedziała z rozbawieniem, przenosząc swój wzrok na stringi. Zrobiła z ust dzióbek, nie będąc pewna, czy to dobry rozmiar.
Wysłany: 2010-02-07, 13:05
- Jakby ją w nim zobaczył, to chyba by wybuchnął śmiechem. Zresztą i tak by nie wrócił do Brighton - odparła z uśmiechem. Już dawno pogodziła się z tym, że jej rodzice się niecierpią. Po prostu dostawała teraz okazalsze prezenty na święta, w końcu została im tylko ona.
- Kup mniejsze - doradziła, wkładając w końcu gorset do koszyka. Weźmie go, w końcu nie zaszkodzi jej.
Julia Parker [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-07, 13:09
- A może by ponownie między nimi coś zaiskrzyło.. - Zaczęła, kierując się z powrotem tam skąd wzięła te czerwone stringi. Odłożyła je na wieszak i zaczęła szukać mniejszych, jak doradzała jej przyjaciółka. Nie mogąc ich znaleźć poprosiła sprzedawczynię i już po kilku minutach szczęśliwa wróciła do brunetki.
- Mam. Idziemy do innego sklepu, albo idziemy się czegoś napić, czy chcesz jeszcze może coś kupić? - Popatrzyła na Nestę z uśmiechem na ustach. Cieszyła się, że ma towarzystwo. W końcu co to za zakupy bez najlepszej przyjaciółki?
Wysłany: 2010-02-07, 13:14
- Możemy iść się napić. Nie ma nic lepszego niż orzeźwiający drink na początek dnia - odparła z szerokim uśmiechem. Podeszła do kasy i szybko zapłaciła za bieliznę. O tak, nie ma to jak zakupy i odrobina alkoholu!
Julia Parker [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-07, 13:22
Zaśmiała się tylko cicho i podeszła do kasy. O dziwo nie było dużej kolejki, najwidoczniej niektórzy zrezygnowali z kupowania, kiedy zobaczyli cenę. Julia uśmiechnęła się pod nosem i zapłaciła.
Po wszystkim wróciła do przyjaciółki, chwyciła ją pod rękę i obie skierowały się do najbliższego baru.
Meggie Roberts [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-01, 15:28
Zsiadła ze swojego harleya i weszła do środka. Umówiła się z Victorią w Victoria's secret, więc tu też się zatrzymała. Oglądała bieliznę bez celu, bo przyjechała tutaj po buty, lecz strasznie spodobał jej się jeden komplet. Postanowiła go przymierzyć. Idealnie na niej leżał. Postanowiła go kupić. Podeszła do kasy i zapłaciła za komplet. Wydała na niego część swoich pieniędzy. Wyszła przed sklep i czekała na Victorię.
Victoria Brooke [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-01, 16:30
*Ej, jakby co to to na górze jest moje, ja to napisałam tylko niechcący coś kliknęłam i wysłało się jako gość. ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum